FAKE NEWS

OPROER IN BENIDORM

Het stadsbestuur van de Spaanse badplaats Benidorm is de schermutselingen
tussen de hoogbejaarde inwoners van de drie grote Belgische rusthuizen meer dan beu.

 

Al maanden is de Spaanse Badplaats herschapen in een waar slagveld.

De spoedgevallendiensten worden er overspoeld met stomdronken dementerende hoogbejaarde buitenlandse bewoners.

De vrouwelijke verpleegkundige worden in de billen geknepen

of er worden er vergast met spreekkoren

“WIJ WILLEN TETTEN ZIEN”.

 

Nederlandse toeristen worden te pas en te onpas bekogeld met lege bierblikjes.

 

De anders zo rustige winkel promenade word dagdagelijks geblokkeerd door elektrische rolstoelen en omgetoverd tot een grote BBQ.

Maar in plaats van de gebruikelijke zonnepanelen worden zwaar milieu vervuilende autobanden gebruikt om de Zwanworstjes te braden.

De plaatselijke bevolking moet door deze oude Belgische folklore zeer diep in de nu al lege buidel tasten om de door Kyoto opgelegde milieunormen te halen.

 

Aan het op en afrittencomplex Autopista Del Mediterráneo een vijf tal kilometer ten noorden van Benidorm worden dagdagelijks bejaarden gehuld in bivakmuts gespot.

Bij een grondige fouilles door de Spaanse politie bleken de bejaarde in het bezit van katapulten, ijzeren knikkers, voetzoekers en Bengaals vuurwerk.

 

Volgens de plaatselijke autoriteiten zijn de aanstokers van deze baldadigheden te vinden in de drie grote Belgische rusthuizen die de badplaats rijk is nl.

DE LAUWE CARA 

DEN BAZENPOEPER

HET BELACHELIJK KLEIN PIETJE

 

De bewoners van “het belachelijk klein pietje”

scheten hunnen pamper al vol en kozen het hazenpad voor het eerste woord.


De bewoners van “den bazenpoeper” werden verrast door de plaatselijke middenstand met een blitz optreden van kabouter Plop, na het muzikaal intermezzo werd er een klassiek

“tool box - event” georganiseerd en na een paar ouderwetse blaasjes te zijn wijsgemaakt vervielen ook zij in hun oude rol van ja knikken. Na wat “old school” dikke kontjes te hebben gelikt keerde ook aldaar de rust zeer snel weer.


Enkel in en rond het rusthuis “DE LAUWE CARA” blijft het nog steeds zeer onrustig, de bejaarde syndicalisten weigeren zich neer te leggen bij de stugge houding van de plaatselijke autoriteiten die met een karrevracht aan wetten en decreten probeert de haarden van verzet in de kiem te smoren.

 

De Belgische Consul bevoegd voor de Costa Blanca werd gisteren voor bemiddeling uitgestuurd richting “De lauwe Cara” maar nog voor hij zijn elektrische trottinet geparkeerd had werd hij vanop de eerste verdieping van het rusthuis verwelkomt met een salvo aan rotte eieren, beenprotheses, halfvolle stoma zakken en last but not least de laatste volle pamper van vettige Gerard. Moe geërgerd staakte hij zijn bemiddelingspoging en is hij voor spoedoverleg overgevlogen naar Brussel.

 

In één van de sjiekere etablissementen aan het Brussel Noordstation is er momenteel een crisis cel samengekomen met vertegenwoordigers van de enige partij die België nog rijk is

“IKKE en de rest kan STIKKEN” en de gezanten van de socio club

“unzere midbestimmung uber alles” deze werd symbolisch vertegenwoordigd

door de kleinzoon van Ferdinand Huts en de schoothond van Mirandatje.

 

Nog voor het spoedoverleg begon lekte al de eerste “nota’s” na een grondige waarheid analiste van onze redactie “mode en nieuwste trends” is gebleken dat de bemiddelaars naarstig op zoek zijn naar een van de laatste in leve zijnde “beginselvaste strijd syndicalisten”.


Onze correspondenten in de omgeving van het militaire vliegveld Melsbroek melden ongewone bedrijvigheid in en om de onderhoudsloodsen van de C130, dat kan er op wijzen dat de Belgische luchtmacht eindelijk is wakker geschoten en alles wat in binnen hun macht ligt bewerkstelligd om samen met de inderhaast opgetrommelde buslading illegale Tsjetsjeense vliegtuigdeskundigen om tussen dit en 5 dagen een Belgisch militair vliegtuig in de lucht te krijgen om de syndicalisten over te vliegen.

 

Ook de Israëlisch Mossad en de F.B.I. schoothondjes van Trump snelde Belgische inlichtingendienst ter hulp maar zelfs na vele verwoede infiltratie pogingen zijn er geen directe aanwijzingen dat er op korte termijn een “Belgische strijd syndicalist” zal gevonden worden.

 

Door de zeer snelle opeenvolging van leugens en fake news

vragen wij de redactie

“Barts Fake News”

(voormalige redactie V.R.T.)

dat ook de burgers mee uitkijken naar de laatste strijdsyndicalist

het is in ons aller belang dat ze gevonden worden.


Volg de laatste verwikkelingen op onze news site


Getekend,

Keizer Bartje en zijn maatjes