Episode 10

Time for Action

Beste A.B.V.V. Nyrstar Balen Militant,
Met huidige Corona crisis in het achterhoofd is jullie persoonlijk om advies vragen bijzonder moeilijk geworden. Ook moeten we nu zeer snel handelen. Daarom via de nieuwe communicatie snelweg.

Flyers is mijn ontwerp

Kameraden, Militanten, collega’s, en vooral dikke vrienden

Wij vragen met HOOGDRINGENDHEID jullie mening over de stappen die onze fractie zou moeten ondernemen om de Corona crisis op de Site Balen Wezel te baas te kunnen.

Hieronder vinden jullie een voorstel waarmee we naar de directie willen stappen. Het betreft crisismaatregelen dus vragen wij ook aan jullie om zo spoedig mogelijk jullie op en aanmerkingen over te maken aan Fr*** T*** Ook als het voor uw persoonlijk in orde is graag een berichtje.

Voorstel:
In plaats van nu nog te rekenen op het collectieve van de collega’s kunnen we mikken op de individuele verantwoording. We eisen dat de arbeiders zelf INDIVIDUEEL de mogelijkheid hebben om met onmiddellijke ingang te kunnen kiezen om op economische werkloosheid te gaan. Zij die graag verder werken kunnen dit. Zo geven we de mogelijk aan de jongens die voor hun veiligheid kiezen thuis te kunnen blijven zij zullen ons dankbaar zijn.

Denk er maar even over na Comrads en geef zo spoedig mogelijk jullie mening

Mogen wij vragen zeer snel te antwoorden

A.B.V.V. Nyrstar Balen