Episode 14

Working Class Scum

Wij “the working-class-scum” kunnen lezen, schrijven en zelfstandig ons gat afkuisen, echtwel.

Wij “the working-class-scum” dragen de lasten van onze samenleving op onze vermoeide schouders en nemen onze verantwoordelijkheid bij elke herstructurering, ontslagronde of economische crisis.

Dit doen wij om onze broodheren maar niet voor de voet te stoten,hij neemt trouwens zijn verantwoordelijkheid door de economie te laten draaien.

Zijn verantwoordelijkheid rechtvaardigt de hoge uitgekeerde dividenden, dat wij working-class-scum voor deze winsten dag en nacht moeten ploeteren in de industrie, bouw, … nemen wij er graag bij want de upper-class neemt trouwens zijn verantwoordelijkheid.

Zijn verantwoordelijkheid bestaat er in ons harder te belasten, langer te laten werken, ons te ontslaan ten willen van zijn portemonnee en onze economie, waarom zouden wij twijfelen aan zijn rechtstreeks naar een belastingparadijs doorgesluisd exuberante verloning.

Maar nu in volle Corona-crisis word de opdeling  Upper-class versus Working-class wel heel pijnlijk, nu is het geen door beide kanten aanvaarde opdeling meer, waar tot een week geleden het nog een opdeling was van zij dragen op – zij voeren uit

  • Loopt het goed?

Dan heeft de upper-class dit piekfijn voorbereid, rechtvaardigt het de energievretende tool box meetings en network masturbating party’s

  • Loopt het fout?

Dan is het de schuld van uitvoerders the working-class-scum die bevelen niet correct uitvoeren.

De vernederende neerbuigende houding van aller human resource top talent creator, content creator, copy writer, purchaser, Vice-President of Consumer Connection, Accountings Ninja, Digital Overlord, nemen we er met de glimlach bij.

Maar beste human resource top talent creator, content creator, copy writer, purchaser, Vice-President of Consumer Connection, Accountings Ninja, Digital Overlord, U zit nu lekker thuis met je gezin, de rolluiken gesloten en als angsthazen tegen elkaar gedrukt biddend om de nakende zondvloed uit het oosten nog te kunnen keren.

Het moet voor jullie ook een pijnlijk vernederende gewaarwording zijn nu te ontdekken dat je ondanks met fierheid de onuitspreekbare functie titel te bezitten en gans je carrière hebt verkondigd hoe onmisbaar je wel niet bent, en kijk, je bent nu u al een week niet aan het werk en er veranderd niks, de maatschappelijke cohesie blijft overeindb jou bijdrage tot ons aller maatschappelijk nut is nada, zero, nul

BLIJF IN UW KOT ook na de crisis u bent nutteloos.

Door ons working-class-scum draait de samenleving door, er word brood gebakken, winkel rekken gevuld, zink gemaakt, afval opgehaald, zieken verzorgd en zoveel meer, jullie upper-class zuiveren jullie geweten door vanuit je veilig dakvenster in je handjes te klappen.

Open de ogen upper-class het zijn zij die de verantwoordelijkheid nemen niet jullie, Jullie upper-class, Veilig vanuit je dakraam, Wij working-class-scum, Onderweg met de vrachtwagen, Etterende wonden verzorgend of vuilzakken ophalend.

Dat we elkaar nu even niet in de schijnheilige ogen moeten kijken is een van de weinige positive kanten aan deze crisis, nu de working-class-scum volledig dient terug te plooien op zijn eigen vertrouwde kaste, komt ook de adrenaline om de maskers te laten vallen.

Voor de jullie upper-class Is “social distancing” twee meter

Voor ons working-class-scum

Is “social distancing”

  • Jullie veilig dakraam wij in een fabriek
  • Safe or high risk
  • Life or dead

Beste upper-class, wij working-class-scum nemen al gans ons leven/carrière onze verantwoordelijkheid, nu is het aan jullie om hetzelfde te doen anders dreigt de hele HR freakshow recht in jullie “purchasers” gezicht te omploffen want dit is een op sprookjes gebaseerde pornofilm, zo is deze week weer eens gebleken dat het ook nog eens volstrekt nutteloos blijken te zijn.

Wij working-class-scum vechten nu en in de toekomst voor onze samenleving, upper-class wees voorbereid, nadat de working class het gevecht tegen het corona-virus gewonnen heeft worden jullie upper-class diegene die we met de glimlach gaan vierendelen.

Be warned

Getekend

The working-class-scum